Членам сімей загиблих і зниклих безвісти у зоні АТО дозволили виїжджати за кордон, – рішення Кабміну

Кабінет міністрів під час засідання 11 серпня зняв обмеження на перетин українського кордону з членів сімей загиблих або зниклих безвісти під час проведення антитерористичної операції.

Про таке рішення  повідомив представник уряду в Верховній Раді Тарас Мельничук у п’ятницю.

“Внесено зміни до Правил перетинання державного кордону громадянами України. Знято обмеження на перетинання державного кордону членами сімей осіб, які загинули (зникли безвісти) під час проведення антитерористичної операції”, – зазначив він у Telegram.

Як писала “Новинарня“,  27 липня Верховна Рада продовжила дію воєнного стану і загальну мобілізацію ще на 90 діб – до 15 листопада 2023 року.

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року Російська Федерація розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Того ж дня в Україні було запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію – до 26 березня. Згодом строк дії воєнного стану і загальної мобілізації продовжувався парламентом уже сім разів – до 25 квітня, 25 травня, 23 серпня, 21 листопада 2022 року, 19 лютого, 20 травня, 18 серпня 2023 року.

Читайте також:
Кабмін унормував отримання добровольцями статусу УБД

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна