Нічна варта на захопленій позиції росіян на південному фланзі Бахмутського напрямку з 28 омбр. ВІДЕО

Наступ українських військ у районі Бахмута триває. Збройні сили України намагаються взяти окуповане росіянами місто в кліщі та змусити ворога його повернути.

На південному фланзі Бахмутського напрямку, разом з іншими підрозділами, діє 28-ма окрема механізована бригада ЗСУ імені Лицарів Зимового походу. Бої тут точаться буквально за кожну посадку, але нашим воїнам вдається вибивати ворога з позицій та панівних висот. Аби не дати українським військовим закріпитись на звільнених територіях, окупанти постійно контратакують і засипають свої колишні окопи снарядами, бомбами та ракетами. В небі панують російські безпілотники, тому всі пересування та обладнання позицій відбуваються виключно вночі.

Кореспондент “Новинарні” побував у нічній варті на захопленій позиції росіян, яку утримують бійці з Одещини. Воїни 28 омбр показали свою бойову роботу та розповіли про обстановку на їхньому напрямку станом на серпень 2023-го.

Дивіться відео на нашому каналі, підписуйтеся на “Новинарнюв YouTube. 

Мапа DeepState станом на 9 серпня 2023

Читайте також:
ЗСУ знищили групу піхотинців РФ,
які хотіли сховатися в будинку на Бахмутському напрямку. ВІДЕО

Дивіться також:
Серебрянський ліс – наш. Бої підрозділу ДШВ ЗСУ, робота гармати Д-30 і кава на позиціях. ВІДЕО

Як морпіхи 35-ї бригади братимуть лінію Суровікіна: репортаж зі Старомайорського. ВІДЕО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.