На війні загинув народний депутат IV скликання Сергій Слабенко з “Нашої України”

У боях на Запорізькому напрямку загинув народний депутат IV скликання (2002-2006 років) Сергій Слабенко.

Про це повідомила в Telegram пресслужба Верховної Ради.

Сергій Слабенко – уродженець Волині (28 серпня 1965 р.н.).
У 1980-х роках навчався в Курганському вищому військово-політичному авіаційному училищі в РФ. У 1988-1991 рр. – служба в Чернігівському вищому військовому училищі льотчиків на посаді заступника командира роти зв’язку та радіотехнічного забезпечення. Звільнений у запас.
Надалі закінчив Міжнародний інститут ринкових відносин та підприємництва у Києві і Міжрегіональну академію управління персоналом.
У 1994-2004 роках працював у приватних структурах міста Луцька на посадах директора, виконавчого директора та генерального директора.
До парламенту обрався за 19-м мажоритарним округом від блоку Віктора Ющенка “Наша Україна”. У 2002-2006 роках був головою підкомітету Верховної Ради з питань діяльності судів та судочинства Комітету з питань правової політики.
Із 2006-го до 2009 року працював заступником голови Атестаційної палати Волинської кваліфікаційної-дисциплінарної комісії адвокатури. Надалі – адвокат.
Із 2006-го був обраний депутатом Волинської облради (від “Нашої України”), у 2010 році – також від “Нашої України”, у 2015 році – від ВО “Батьківщина”.

У Сергія залишилися донька і дружина.

Читайте також:
На війні за Україну загинув колишній нардеп Олег Барна, який виносив Яценюка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна