Атака на Ізмаїл: росіяни зруйнували будівлю Дунайського пароплавства та морвокзал

Під час нічної атаки безпілотників типу “Shahed-136” на місто Ізмаїл на Одещині руйнувань зазнала портова інфраструктура – росіяни поруйнували та пошкодили елеватор, зернові ангари, морвокзал, адмінбудівлі Дунайського пароплавства.

Про це у середу, 2 серпня, повідомили пресслужба офісу генерального прокурора та ОК “Південь”.

Зазначається, що росіяни намагалися знищити саме портову інфраструктуру на Дунаї. Внаслідок обстрілу пошкоджень та руйнувань зазнали елеватор, зернові ангари, резервуари одного з вантажних терміналів, виробничі, складські та адміністративні  приміщення.

Зазначається, що також суттєвих руйнувань зазнала триповерхова будівля Ізмаїльського морського вокзалу.

Наразі встановлюється повний перелік руйнувань та пошкоджень. Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями фіксують наслідки обстрілу.

Як писала “Новинарня“, внаслідок атаки 2 серпня на об’єктах портової та промислової інфраструктури Одеської області виникли пожежі, пошкоджено елеватор.

Портову інфраструктуру та зернові сховища російські окупанти почали активно атакувати після односторонньої заяви про вихід із зернової угоди 17 липня.
Перший тиждень ворог завдав терористичних ударів фактично щоночі: 18, 19, 20, 21 і 23 липня. Унаслідок цих ударів було поранено десятки мирних людей, є загиблі. Згоріли десяти тисяч тонн зернових.

Читайте також:
Одеська ОВА показала наслідки нічної атаки ворожих дронів. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна