Обидві крилаті ракети росіян збила ППО на Вінниччині. Але очікуються ще

Під час денної повітряної тривоги ППО Збройних сил України знищила дві крилаті ракети росіян.

Про це надвечір у середу, 26 липня, повідомляє пресслужба Командування Повітряних сил ЗСУ.

“Близько 13-ї години 26 липня 2023 року противник завдав удару крилатими ракетами «Калібр» з акваторії Чорного моря. Імовірно пуски ракет здійснювались з російського підводного човна.

В повітряний простір ракети увійшли з південно-східного напрямку, змінюючи курс по маршруту слідування. Обидві ракети збито на Вінниччині”, – заявили в КПС.

Повітряники попередили, що надалі у повітрі залишаються стратегічні бомбардувальники Ту-95МС росіян. Ворожі літаки рухаються у район пусків – Каспійське море, орієнтовний час виходу на пускові рубежі – 17.00.

Сигнал повітряної тривоги по південних та східних регіонах буде оголошено близько 17.40.

“Не виключено пуски крилатих ракет морського та наземного базування з акваторії Чорного моря і балістики з території РФ та тимчасово окупованих територій! Будьте уважні! Прямуйте в укриття!” – закликали Повітряні сили.

Читайте також:
На Харківщині “шахеди” влучили у промислові об’єкти, сталася пожежа

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна