Та сама карта Буданова у продажу: Фонд Притули виставляє мапу поділеної Росії на аукціон для збору на БПЛА військовій розвідці

У неділю, 23 липня, Благодійний Фонд Сергія Притули проведе аукціон із продажу знаменитої мапи Росії з кабінету начальника Головного управління розвідки МОУ Кирила Буданова. Виручені кошти підуть на закупівлю п’яти безпілотних комплексів EOS C VTOL в рамках збору “Виявляємо — знищуємо!” для штурмових спецпідрозділів ГУР.

Про це “Новинарні” повідомили в фонді.

“Більше року наш фонд не проводив збір коштів на потреби військових шляхом аукціону. Настав час знаменитої «карти Буданова». Кирило Олексійович віддав нам дорогу для нього річ з візуалізацією майбутнього Росії, щоб ми перетворили її на безпілотники для штурмовиків ГУР”, – розповів засновник фонду Сергій Притула.

Наприкінці 2022 року карту вперше помітили журналісти під час інтерв’ю в кабінеті генерал-майора Кирила Буданова. Вона зʼявилася в російських пропагандистських сюжетах, а сам власник неодноразово отримував запитання про неї на інтервʼю.

“Карта Буданова” – тролінг росіян, на якій, зі слів начальника ГУР, він сам маркером провів деякі лінії.

Згідно з мапою, після поразки РФ може розділитися на декілька держав. Так, частини Курської і Білгородської області та Краснодарського краю можуть відійти Україні (або стати буферною зоною), Калінінградська область – Німеччині, Карелія – Фінляндії (“Ф”), Курильські острови – Японії, частина території може відійти Китаю (“К”). Окремими будуть Росія та “центральні райони”, а Ічкерія буде незалежною.

Фонд Притули пропонує унікальну можливість отримати оригінал цієї карти з підписом її попереднього власника на аукціоні.

Загалом Фонд Притули збирає на п’ять дронів EOS C VTOL 120 млн грн.

Як взяти участь в аукціоні?

Стартова ставка: 400 000 грн

Для участі в аукціоні потрібно долучатися до стріму, який почнеться 23 липня 2023 року о 19:00 на YouTube-каналі та у фейсбуці Сергія Притули.

Робити ставки можна буде під час онлайн-аукціону за номером телефону (дзвінок чи повідомлення на WhatsApp, Telegram, Signal або SMS) +380632046042 або листом на електронну пошту [email protected]

З метою верифікації просять надіслати свою пропозицію ставки, вказуючи ім’я, прізвище і по батькові, а також звідки ви (місто або країну).

Читайте також:
Дрони для ГУР за 120 млн грн: фонд Притули оголосив мегазбір

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна