Дрони для ГУР за 120 млн грн: фонд Притули оголосив мегазбір

Благодійний фонд Сергія Притули оголосив про великий збір “Виявляємо – Знищуємо” на потреби спецпризначенців ГУР.  За 120 млн грн фонд планує закупити розвідувальні дрони EOS,

Про це 19 липня інформує пресслужба ГУР та Сергій Притула.

“Розвідувальні БПЛА EOS – надійні, уже перевірені у бойових умовах, стійкі до впливу ворожих засобів РЕБ. Такі переваги дозволяють ефективно виявляти, а потім знищувати скупчення російських військ та техніки”, – зазначили у розвідці.

Фонд планує закупити п’ять комплексів EOS загальною вартістю 120 млн грн. До комплексів БПЛА входять п’ять наземних станцій управління дронами та 15 розвідувальних безпілотників. Збір триватиме один тиждень

EOS C VTOL — безпілотник вертикального зльоту і посадки (VTOL). Він поєднує переваги фіксованокрилого та багатороторного типів літальних апаратів, маючи високі показники маневреності, тривалості польоту та операційній гнучкості.

Основні характеристики БПЛА EOS C VTOL:

  • Вертикальний зліт і посадка (VTOL) без використання злітної смуги або механізму запуску.
  • Збільшена дальність польоту — до 150 кілометрів — що дозволяє здійснювати моніторинг великих територій та оперувати у різних середовищах.
  • Передова оптика, що дозволяє знімати фотографії та відео високої роздільної здатності, полегшуючи проведення розвідувальних операцій.
  • Передача відео в режимі реального часу.

Долучитись до збору можна за реквізитами:

Монобанка: https://send.monobank.ua/jar/3N6c1dXYje

LiqPay: https://bit.ly/pf-megazbir0723

PayPal: [email protected]

Інші реквізити: https://prytulafoundation.org/donation

Читайте також:
“Повернись живим” і ОККО передали у війська вже 11 розвідкомплексів “Шарк”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна