За Україну загинув молодий скрипаль, воїн ЗСУ Давид Якушин

На війні за Україну загинув молодий музикант, військовослужбовець Збройних сил Давид Якушин.

Про це в п’ятницю, 21 липня, повідомив у соцмережі бандурист, очільник гурту “Хорея козацька”, народний артист України та військовослужбовець тероборони ЗС України Тарас Компаніченко.

“Давид Якушин на щиті… Плачу і ридаю… Дитино наша золота… Скрипаль, сопілкар, юний пастушок Христа Рожденного… Доброволець, воїн, лицар. Прости нас.
Вічна слава! Вічна дяка! Смерть дикому людожерному московському імперіалізму РФ!” – написав Компаніченко у фейсбуці.

Кілька років тому юний Давид Якушин брав участь у виступах різдвяних вертепів у ролі Пастушка разом із Компаніченком-Вакулою.

Давид Якушин

У липні 2022 року Давид закінчив Київську муніципальну академію музики ім. Р.М. Глієра за спеціалізацією “оркестрові струнно-смичкові інструменти”.

Його мама Оксана Якушина писала 14 липня 2022 року: “Отримала сьогодні у КМАМ ім. Глієра диплом мого котика-бійця. Не зважаючи на всі труднощі, таки зміг дистанційно завершити навчання і отримати диплом. Вітаю, синку! Бажаю нових досягнень і Перемоги!”

Із початку повномасштабного вторгнення Давид Якушин пішов служити й воювати до лав територіальної оборони ЗС України.

Вічна пам’ять.

Читайте також:
У Львові ховають Бориса Горошка, який загинув торік у гелікоптері, що пробивався в оточений Маріуполь

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна