Ворог третю ніч поспіль атакує Одесу: є поранені, зруйновано адмінбудівлю. В області – “приліт”

Війська РФ у ніч на 20 липня знову обстріляли Одесу та область. У результаті ворожої атаки є руйнування та постраждалі.

Про це повідомив голова одеської ОВА Олег Кіпер.

За його словами, унаслідок російських обстрілів у середмісті Одеси є руйнування, здійнялася пожежа на площі 300 квадратних метрів. На місці працюють фахівці відповідних служб.

Фото: Сергій Братчук

Станом на 4:18 ранку було відомо про 2 поранених, їх шпиталізували. Окрім цього, зафіксовано влучання в області. Інформацію про постраждалих і руйнування уточнюють.

Фото: Сергій Братчук

Згодом керівниця пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк повідомила, що через ворожий обстріл Одеси четверо людей отримали поранення. За її словами, росіяни здійснили масовану мішану ракетно-дронову атаку по південних регіонах.

Фото: Сергій Братчук

Гуменюк заявила, що в середмісті Одеси зруйновано адміністративну будівлю. Вибуховою хвилею пошкоджено дуже багато будинків та різних будівель. Дані наразі уточнюються.

“Влучання в області стосують об’єктів логістики. Це складські приміщення, там про постраждалих поки інформації немає”, — сказала вона в ефірі телемарафону.

Читайте також:
Рашисти вдарили по центру Миколаєва: 18 постраждалих, серед них – 5 дітей. Є руйнування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна