Україна повернула тіла ще 62 військових, четверо з них померли в полоні

Укотре відбулася репатріація тіл загиблих українських військовослужбовців із тимчасово окупованих територій. Так, вдалося повернути тіла ще 62 оборонців.

Про це повідомили в Мінреінтеграції у п’ятницю, 14 липня.

З-поміж них четверо померли у ворожому полоні внаслідок поранення, хвороби та неналежного медичного догляду.

Передача тіл загиблих військових здійснюється відповідно до норм Женевських конвенцій. Тіла захисників після ідентифікації будуть передані їхнім рідним для гідного поховання, відзначило міністерство.

Передача тіл із тимчасово окупованих територій України відбулася за сприяння Офісу Уповноваженого зі зниклих безвісти при Мінреінтеграції у співпраці із силовими структурами.

Зазначимо, в Уповноваженого зі зниклих безвісти працює гаряча лінія: 0 800 339 247. Повідомити про зниклих також можна особисто Уповноваженому за телефоном: (099) 792-01-26. У вихідні можете надсилати повідомлення у Viber і Telegram на номер: (095) 896-04-21.

Читайте також:
Україна повернула тіла 19 загиблих у ворожому полоні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна