Україна повернула тіла 19 загиблих у ворожому полоні

Україна повернула 19 тіл українських громадян, які загинули в російському полоні. Тіла ще чотирьох мають доправити найближчими днями.

Про це заявив уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, Олег Котенко, передає “Укрінформ” 12 липня.

“Хочу такі прикрі приклади навести, коли людина перебуває у полоні, ми бачимо (на відео — ред.). І 19 тіл я привіз, вони загинули в полоні. Іще чотири привезу найближчими днями. Це ті, хто були у полоні та там загинули. Це про те, що ми знаємо, (що — ред) нам ці тіла повертають”, – сказав він.

За його словами, процедура повернення тіл загиблих військовослужбовців Сил оборони України є доволі складним процесом, адже є моменти, коли окупанти можуть не повертати рештки загиблих воїнів.

“Але є таке, що нам тіла можуть і не повернути”, — резюмував Котенко.

Читайте також:
Україна повернула тіла загиблих в Оленівці військових, більшість – вже ідентифіковані, – омбудсмен

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна