СБУ показала, як її контррозвідники ефектно спалили 4 БМП та 3 танки рашистів

Військові контррозвідники СБУ знищили три танки російських військ, серед яких – Т-90М та Т-90. Маскування танку Т-90М ніяк не допомогло захистися від знищення.

Про це 14 липня СБУ повідомила в Telegram.

“Наші специ у контрнаступі нищать російську техніку та “мінусують” піхоту, щоб пліч-о-пліч із бойовими побратимами із ЗСУ звільнити українську землю”, – написали у відомстві.

Цього разу список втрат російських загарбників також поповнили: 4 бойові машини піхоти та 3 бронетранспортери, МТЛБ, зенітна установка, спостережний комплекс “Муром”, протитанкова гармата, 17 одиниць автомобільної техніки та 2 склади боєприпасів, 3 одиниці інженерної техніки, 2 БПЛА, розрахунок FPV-дронів та інше.

Загалом з початку 2023 року оперативно-бойовими групами військової контррозвідки завдано вогневі удари та знищено або виведено з ладу 76 одиниць важкого озброєння, зокрема 28 танків.

Читайте також:
Генштаб повідомив про 20 боєзіткнень на п’яти напрямках фронту – там ідуть важкі бої

 

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна