На мелітопольському напрямку – плюс 1700 метрів уперед від штурмових груп бригади “Кара-Даг”

Штурмові групи бригади Нацгвардії “Кара-Даг” за підтримки танків за тиждень просунулися на понад 1 700 метрів на мелітопольському напрямку.

Про це повідомив заступник директора Департаменту планування застосування ГУ НГУ полковник Микола Уршалович на брифінгу в п’ятницю, 14 липня.

Деталі: Підрозділи 15-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії “Кара-Даг” із приданими їй силами та засобами, у взаємодії з підрозділами Збройних сил України продовжують вести наступальні дії на мелітопольському напрямку.

Пряма мова: “За звітний період штурмові групи бригади за підтримки танків просунулася на понад 1 700 метрів на південь та південний схід.

Просуваються наші підрозділи в умовах щільного мінування ворогом підступів до своїх позицій та потужного вогневого впливу, а це 213 обстрілів з РСЗВ, танків та артилерії і шість авіаударів протягом тижня, що минув.

Противник, своєю чергою, здійснював контрнаступальні дії, намагався відновити втрачене положення, але успіху не мав”.

Читайте також:
ЗСУ продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, – Генштаб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна