Данілов заінтригував потенційними новинами із окупованого Бердянська

Зміни очікуються не тільки на Бахмутському, а й на Запорізькому напрямку, зокрема щодо тимчасово захопленого Бердянська.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону “Єдині новини” у вівторок, 11 липня, сказав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

“У нас є приємні новини не тільки з Бахмутського, а й із Запорізького напрямку, те, що стосується Бердянська, то ситуація знаходиться під контролем. Наші військові нас точно не підведуть”, – сказав Данілов, його цитує “Укрінформ”.

Він додав, що українські військові вже відповідають усім стандартам НАТО, і зараз наші Збройні сили знаходяться на вищих позиціях по спроможності як тримати оборону, так і проводити наступ, не маючи переваги у повітрі.

Додамо, що у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 11 липня пролунала серія вибухів.

Читайте також:
Поблизу Бердянська ліквідували російського генерала Цокова: торік окупант був “трьохсотим”, але вижив

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна