50 сайтів до 50-річчя: хакери “привітали” російські компанії з ювілеєм Залужного

На сайтах понад 50 російських компаній, чиї власники підтримали так звану “спеціальну військову операцію” проти України, 8 липня з’явилося привітання до дня народження Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Про це повідомляє LB.ua.

З нагоди ювілею українського Головнокомандувача на цих сайтах з’явилися слова привітання Залужному та фотоколажі.

На одному з них Залужний “їде танком” по московському Арбату (таку мрію він озвучив в інтерв’ю Яніні Соколовій у вересні 2021 року). На другому – Залужний зображений на Красній площі на тлі літаків F-16.

Серед сайтів, де було розміщено “привітання” – компанії, які займаються юридичними послугами, ІТ, ремонтом техніки, туристичними послугами тощо. Власники усіх компаній були помічені у публічній підтримці війни проти України.

Як писала “Новинарня“, 8 липня 2023 року український Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний святкує ювілей: йому виповнилося 50 років.

Читайте також:
“Все нормально, все по плану. Переможемо”: Залужний із Шапталою відвідали угруповання військ “Хортиця” і “Таврія”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна