Офіцера ТЦК з Ужгорода, який побив жінку військового, звільнено із лав ЗСУ

Старшого офіцера Закарпатського ТЦК та СП, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, побив жінку військового, звільнено із лав ЗСУ.

Про це в середу, 5 липня, повідомив заступник міністра оборони України Олександр Павлюк.

“Напередодні у публічному просторі з’явилась інформація про ганебну поведінку старшого офіцера Закарпатського ТЦК та СП та завдання ним тілесних ушкоджень громадянці України. На підставі інформації, наданої за місцем служби офіцера та ураховуючи слідчі дії, які тепер очікують на зазначену особу у зв’язку з провадженням, розпочатим правоохоронними органами за фактом вчинення кримінального правопорушення, прийнято рішення про звільнення цієї особи з лав Збройних Сил України”, – написав Павлюк на ФБ.

Він додав, що надалі оцінку цьому конкретному випадку та офіцеру, який зганьбив своєї високе звання, дадуть правоохоронні органи та суд.

“Зі сторони Закарпатського ОТЦК та СП буде забезпечене максимальне сприяння проведенню слідчих дій та з’ясуванню всіх обставин інциденту”, – резюмував Павлюк.

Як писала “Новинарня“, йдеться про Костянтина Варі – 25 червня він завдав тілесних ушкоджень Тетяні Новак в Ужгороді. 

Читайте також:
На Одещині працівник ТЦК вручав повістку на ринку та почав стрілянину

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна