Депутати Львівської облради отримали повістки від ТЦК перед сесією

У вівторок, 4 липня, депутатам Львівської облради вручили повістки від територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Їх роздали перед початком сесійного засідання.

Про це повідомив депутат Львівської облради від ВО “Свобода” Йосиф Ситник у Facebook.

“Сесія Львівської обласної ради починається із зустрічі з представниками Личаківсько-Залізничного ОРТЦК та СП м. Львова. Депутатам вручили Повістки. Слава Україні!”, — написав він.

Ситник також оприлюднив фото повістки, яку йому вручили. Однак він не уточнив скільки саме депутатів отримали повістки.

Інформацію про те, що депутатам Львівської обласної ради вручили повістки перед засіданням 4 липня у коментарі “Суспільному” підтвердила і начальниця пресслужби Львівського ТЦК та СП, капітан Марія Левко.

За її словами, повістки вручили в межах мобілізаційних заходів, які тривають в Україні. Військовий стан в Україні триває до 18 серпня.

“Обласний військкомат виправляє помилку, допущену 24 лютого 2022 року. Повістки на вході в сесійний зал Львівська обласна рада”, – прокоментував вручення повісток депутат від «Європейської солідарності» Олександр Ганущин, який вже перебуває на службі у 103 бригаді ТрО.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна