У боях за Бахмут загинув воїн спецпідрозділу ГУР “Кракен” Олег Фадєєнко

У бою за Бахмут загинув боєць спецпідрозділу Головного управління розвідки Міноборони України “Кракен” Олег Фадєєнко з позивним “Малиш”.

Про це в понеділок, 3 липня, повідомив командир “Кракена” Костянтин Немічев.

“За цю людину завжди казали його справи. Малиш зробив великий вклад у розвиток спорту серед молоді у Харкові, популяризацію ножового бою. Він був завжди соціально активною людиною з загостреним почуттям справедливості. Олег боровся з проросійськими силами на вулицях нашого міста”, – пригадує побратима Немічев.

Він розповів, що Фадєєнко із перших днів повномасштабного вторгнення звільняв Харківщину у складі спецпідрозділу “Кракен”. Пізніше брав участь у боях за Бахмут в якості командира розвідвзводу у складі 3-ї штурмової бригади, провів багато успішних наступальних і диверсійних операцій.

“Він був жорстоким до ворогів та опорою для побратимів. Олег був справжнім воїном та лідером, люблячим батьком та чоловіком, патріотом та націоналістом”, – наголосив Немічев.

Прощання відбудеться 4 липня, о 13:00 біля ПК “Хімік” в місті Первомайський.

Читайте також:
..Спецпідрозділ ГУР “Кракен” показав кадри зі звільнених Куп’янськ-Вузлового та Ківшарівки на Харківщині. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна