У Києві обмалювали червоною фарбою бюсти радянських партизанів Ковпака та Федорова

У Києві в парку Слави сьогодні обмалювали червоною фарбою та написами на кшталт “Чекіст”, “Окупант” бюсти радянських партизанів Сидора Ковпака й Олексія Федорова.

Світлини поширюють у соцмережах у четвер, 29 червня.

“Піша прогулянка на роботу нагадала, що у Другій світовій було “не все так однозначно”. Поруч пройшла бабушка, прокряктавши щось про варварів. А ще посеред весни я їх постив повними оптимізму. То влада замість декомунізувати Червоноград (від Червенських городІв), чи Козачі Лагері, від яких мабуть мало що лишилося після підриву дамби – вони вище по течії від Олешок, нехай декомунізує цих парубків. Олексій Федоров і Сидір Ковпак”, – пише на ФБ Роман Кабачій.

Нагадаємо, що ще в 2013 році на Алеї Слави у київському парку слави встановили бюсти Сидора Ковпака і Олексія Федорова. У церемонії відкриття брав участь, зокрема, тодішній прем’єр-міністр Микола Азаров.

Читайте також:
“Народна декомунізація”: на Полтавщині повалили пам’ятники Чапаєву і комсомольцям. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.