Сенцов у наступі: ціною втрат зайняли рубіж, машина підбита

Офіцер Збройних сил України Олег Сенцов бере участь у наступі українських військ. Його підрозділ ціною втрат здобув визначений рубіж, хоча їхня машина була підбита.

Про це він написав у фейсбуці вранці у вівторок, 20 червня.

“Це був черговий важкий день нашого наступу. Ми зайняли визначений нашій роті рубіж, хоча й понесли втрати. Нашу машину підбили, але ми з екіпажем змогли вилізти”, – розповів офіцер.

“Війна за нашу землю продовжується. Вічна слава тим, хто загинув, визволяючи Україну від загарбників!” – додав Сенцов.

Як інформує Генштаб ЗСУ 20 червня, наступальні дії тривають на Мелітопольському та Бердянському напрямках, а саме: протягом минулої доби на напрямках Новодарівка – Приютне, Макарівка – Рівнопіль та Новоданилівка – Роботине українські військові мали частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах.

Олег Сенцов на війні

Улітку 2023 року підрозділ Олега Сенцова бере участь у наступі на Запорізькому напрямку в лавах 47-ї механізованої бригади ЗСУ “Магура”.

З початку повномасштабного вторгнення РФ відомий кінорежисер, колишній політв’язень Кремля став до лав 204-го київського батальйону тероборони ЗСУ і пройшов уже чимало гарячих точок фронту.

У травні 2022 року він розповів, що пережив найстрашніший день на війні: коригував арту, зазнав контузії, втратив командира.

Надалі Олег перевівся до новоствореної 47 омбр “Магура”.

Як інформувала “Новинарня“, 5 червня Олегу Сенцову присвоїли перше офіцерське звання – молодший лейтенант.

Читайте також:
Тероборонівець Сенцов пережив найстрашніший день на війні: коригував арту, зазнав контузії, втратив командира

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна