Тепер ми наступаємо на Бахмут. Як 93-тя бригада “Холодний Яр” воює в Іванівському

На Донбасі пройшли дощі, і ґрунтові дороги перетворилися на суцільне болото. Дістатись до наших позицій зараз можна виключно гусеничною технікою. На Бахмутському напрямку тривають важкі бої. ЗСУ тепер атакують. Сили оборони України намагаються з флангів обійти місто, щоб не втягуватися знову у вуличні бої і не зазнавати втрат. Росіяни ж закріпились на околицях міста і артилерією поливають все навкруги. Гуркіт гармат тут не змовкає ні на хвилину. Щоб стримати наш контрнаступ, окупанти б’ють по тилах, рівняючи з землею сусідні з Бахмутом села та містечко Часів Яр.

Село Іванівське – південно-західне передмістя окупованого РФ Бахмута, частина Бахмутської громади. З нього проглядаються околиці міста. Саме село Іванівське росіяни вщент знищили, тут не залишилось жодної вцілілої будівлі. Над населеним пунктом постійно висять ворожі дрони, і ледве росіяни помічають будь-який рух, одразу відкривають вогонь.

Позиції на напрямку Іванівського утримує 93 омбр “Холодний Яр”. Дивіться в “Новинарні” новий відеорепортаж з-під Бахмута та коментарі бійців легендарного вже підрозділу ЗСУ.

Зокрема про те, як виглядає “війна артилерії” під час уже нашого наступу та як доводиться “насипати” на свій колишній КСП.

Підписуйтесь на наш канал. Допоможіть із поширенням.

Дивіться попередні відео “Новинарні” з-під Бахмута:
Ті, що тримають Бахмутський напрямок: війна за Бахмут у розповідях бійців 92-ї і 93-ї бригад ЗСУ. ВІДЕОРЕПОРТАЖ

“Медоїди”: це найкраща робота у світі! Як смажать ворога дрони 92-ї бригади на Бахмутському напрямку. ВІДЕО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.