Ті, що тримають Бахмутський напрямок: війна за Бахмут у розповідях бійців 92-ї і 93-ї бригад ЗСУ. ВІДЕОРЕПОРТАЖ

Неугавна робота артилерії. Звуки вибухів. Чорний дим над останніми будинками Бахмута, які контролюють ЗСУ. Руйнування Часів Яру. Руки бійців, що тремтять від втоми, психологічної напруги й викидів адреналіну після повернення з добового “чергування” на передовій. Переговори по радіостанціях про незабраного “200-го”. Спалена бронетехніка. Останки людських тіл: “Це був механ, ось нога залишилась”. Облаштування нових окопів.

Це – сьогоднішня картина бойових дій на Бахмутському напрямку в Донецькій області. Ворог і надалі тисне та продовжує просуватися в самому Бахмуті. Однак Збройні сили України контратакують на флангах та звільняють десятки квадратних кілометрів на південь і північ від міста.

У цьому відеоНовинарня” під Бахмутом зафіксувала для історії бійців 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ імені кошового отамана Івана Сірка та 93 омбр “Холодний Яр”. Вони розповіли про специфіку нинішніх боїв, свої емоції, втрати, здобутки, проблеми. Зокрема і те, чому важко закріплюватися на відвойованих позиціях.

Читайте також:
Наші на Бахмутському напрямку просунулися на 1700 метрів, у боях знищили 130 окупантів

Дивіться ще одне свіжий відеорепортаж “Новинарні“:
“Віджали у орків посадку”:
228-й батальйон ТрО ЗСУ воює на Горлівському напрямку трофейною зброєю

 


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.