ЗСУ звільнили вже третє селище на Таврійському напрямку

Міністерство оборони України повідомило про звільнення ще одного населеного пункту на Таврійському напрямку – села Макарівка у Волноваському районі Донецької області.

Про це ввечері в неділю, 11 червня, написала у Telegram заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

“Деокуповано населені пункти Благодатне і Макарівка”, – поінформувала Маляр.

Макарівка розташована на південь від смт Благодатне, про деокупацію якого ще зранку повідомили у Збройних силах України.

Маляр також зазначила, що Сили оборони України півдні просунулися на двох напрямках на відстань від 300 до 1500 метрів. Також ЗСУ продовжують штурмові дії на Бахмутському напрямку. “Є успіх в районі Берхівського водосховища. Просунулись вперед на 250 метрів”, – написала представниця МОУ.

На напрямках, де ЗСУ перебувають в обороні, вони не втратили жодної позиції, наголосила заступниця міністра.

Зазначимо, що 11 червня в армійці повідомили про звільнення ще одного села у Волноваському районі на Донеччині – Нескучне. Про те, що населений пункт перейшов під контроль України ще напередодні, заявили у 7-му окремому батальйоні “Арей” Української добровольчої армії 129-ї бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

Читайте також:
Подробиці визволення ЗСУ селища Благодатне: хитрість із гранатометом, замкомбрига в бою, зачистка росіян, які не здавалися

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна