Наші вже третій день наступають на Бахмутському напрямку, росіяни підтягують резерви

Наступ ЗСУ на Бахмутському напрямку продовжується третій день. Окупанти підтягують резерви для оборони позицій.

Про це 7 червня заявила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у телемарафоні.

“Епіцентром бойових дій залишається схід, тривають бої по декількох напрямках. У нас гаряче в тому числі і в Мар’їнці, але все таки епіцентром залишається Бахмутський напрямок, де ми з оборони перейшли в наступ уже декілька днів, сьогодні третій день.

І ворог там змушений міцно тримати свої позиції, але йому це не вдається. Їм не вистачає сил, там дуже багато зараз ми знищуємо ворожої сили і бачимо, що з глибини вони підтягують свої резерви для того, щоб там бути в міцній обороні”, – розповіла вона.

Відповідаючи на питання, як росіяни продовжують готуватися до контрнаступу наших воїнів, Маляр зазначила, що ворог підготував укріпрайони та проводить ротацію своїх військових.

До слова, за минулу добу ЗСУ “мінуснули” 880 російських окупантів, знищили 13 танків, 17 бойових броньованих машин, 37 артилерійських систем, 4 РСЗВ, 1 засіб ППО, 1 літак, 7 БПЛА оперативно-тактичного рівня, 35 крилатих ракет, 17 одиниць автотехніки та 3 – спеціальної техніки.

Читайте також:
За добу на фронті – 30 боєзіткнень, авіація 17 разів ударила по позиціях росіян

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна