У смт Михайлівка на Запоріжжі підривом авто знищили двох колаборантів

В окупованому РФ смт Михайлівка Запорізької області підірвали авто з чотирма колаборантами. Вбито дві особи.

Про акт розплати ввечері 2 червня повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

“Колаборантам і окупантам Михайлівки точно не до спокійного вечора п’ятниці. Збиралися відпочити у місцевому кафе, натомість трохи не дістались – авто з чотирма прихильниками Кремля злетіло в повітря прямо біля пункту призначення.
За попередньою інформацією серед них був і бізнесмен місцевого розливу Давидюк (неточне написання прізвища – “Н”) – власник кафе “Гетьман”, який гостинно годував рашистів”, – написав Федоров у телеграмі.

Селище Михайлівка розташоване на північ від Мелітополя.

3 червня “Українська правда” з посиланням на свої джерела поінформувала, що внаслідок вибуху авто в Михайлівці Запорізької області загинув колаборант Сергій Дідовидюк та його 33-річна донька.

“В автомобілі “Нива”, куди було закладено вибухівку, знаходилися Дідовидюк (заступник керівника штабу “Мы вместе с Россией”), його дружина та донька Яна  (активна колаборантка, заступниця так званого “глави военно-гражданской администрации пгт Михайловка” В’ячеслава Біднякова). Колаборант Дідовидюк із донькою загинули, дружина травмована, стан Біднякова, який перебував поруч із підірваним авто, наразі уточнюється”, – пише видання.

За даними джерела “УП”, Дідовидюк входив у вузьке коло довірених осіб окупантів, вирішував кадрові питання, а та доносив на місцевих патріотів.

Офіційно в СБУ не коментують вищевказані події, але нагадують, що кожного колаборанта і поплічника окупантів спіткає невідворотне покарання.

“Всі деталі щодо “бавовни” ми зможемо розповісти після нашої перемоги. Але з огляду на деякі випадки, що трапляються на тимчасово окупованих територіях, колаборанти мають розуміти: для них краще опинитися в українській тюрмі, ніж на концерті Кобзона”, – зазначили у спецслужбі.

Читайте також:
У Запоріжжі СБУ затримала комуніста Петровського, який наводив на місто ракети і вже сидів за спробу “путчу”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна