У Києві буде цілодобовий доступ до укриттів

У Києві буде цілодобовий доступ до укриттів цивільного захисту. Мешканці зможуть потрапити до них не лише під час повітряної тривоги, а в будь-який час доби.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в п’ятницю, 2 червня.

Так, сьогодні було проведене засідання столичної постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На ньому обговорили питання координації дій всіх служб щодо забезпечення роботи і доступу до укриттів.

“Ухвалене рішення про цілодобовий доступ до укриттів – обовʼязкове до виконання всім установам і закладам. Обовʼязкове для контролю всіма відповідальними службами” – написав Кличко.

Він зазначив, що до контролю за доступом буде долучена громадськість. Всі небайдужі можуть доєднатися і стати інспекторами громадського контролю. Для цього потрібно звернутися до Департаменту муніципальної безпеки.

Окрім того, патрульна поліція допоможе перевіряти доступність укриттів під час повітряної тривоги в комендантську годину.

Читайте також:
Справа про закрите укриття у Києві: затримано чотирьох осіб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна