Леоніда Кучму помітили на Лазуровому березі

Журналісти “Української правди” помітили другого президента України Леоніда Кучму на відпочинку на Лазуровому березі – курортній зоні на узбережжі Середземного моря, на території Франції та Монако.

Про це йдеться в розслідуванні УП “Батальйон Монако 3”.

Так, на Лазуровому березі журналістам УП вдалося помітити другого президента України Леоніда Кучму. Колишній президент проживав там в маєтку свого зятя Віктора Пінчука.

Після початку повномасштабного вторгнення Кучма прокоментував агресію РФ на 15 день.

Також на Лазурному березі помітили колишнього народного депутата від партії “Батьківщина” Олександра Табалова та уже колишнього депутата Харківської обласної ради Володимира Скоробагача.

Майже рік тому родина Скоробагача переїхала на Кап-Ферра.

Тоді донька Скоробагача, теж харківська депутатка повідомила що її батько виїжджає з країни як волонтер у справах благодійного фонду. Згодом Скоробагач склав депутатські повноваження.

В маєтку біля самого берега також помітили колишню дружину екснардепа від “Радикальної партії” Сергія Рибалки Анастасію Байбородіну.

Також за кордоном був Олександр Кацуба – колишній заступник голови правління НАК “Нафтогаз”. З прізвищем родини Кацуб пов’язаний один з найбільших корупційних скандалів часів Януковича – купівля так званих “вишок Бойка”.

Як писала “Новинарня“, 15 лютого 2022 року Кравчук, Кучма та Ющенко звернулися до підписантів Будапештського меморандуму.

Читайте також:
Кучма до Росії: Будь ти проклята!

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна