На концерті “СКАЙ” у Києві зібрали кошти для “Ігор нескорених” та програми “Врятуй кінцівку”

На концерті гурту “СКАЙ” у київському Палаці спорту зібрали кошти для участі ветеранської збірної України в “Іграх нескорених” та програми “Врятуй кінцівку”.

Про це “Новинарніповідомили в агентстві PR Batteries, яке забезпечує медійну підтримку “СКАЙ”.

Центральною благодійною метою заходу 26 травня стали збори для проєкту фонду “Повернись живим” та Національної програми “Врятуй кінцівку”.

30 гривень із кожного проданого квитка на концерт “СКАЙ” будуть направлені на реабілітацію ветеранів через спорт і забезпечення національної збірної України на Invictus Games – “Іграх нескорених”, які пройдуть у Дюссельдорфі цієї осені. Українські захисники та захисниці, які отримали поранення та травми під час бойових дій представлять нашу країну та військо на міжнародних змаганнях з адаптивних видів спорту для ветеранів.

Керівник ветеранського відділу фонду “Повернись живим” Тарас Ковалик та керівник проєкту “Підтримай Нескорених” Володимир Турчин зі сцени подякували гурту та особисто Олегу Собчуку за їхню “творчість, яка допомагає військовим”.

Сума зборів буде оприлюднена на сторінках гурту “СКАЙ” у соцмережах після здійснення грошового переказу. Загальна мета збору – 10 млн грн, збори продовжуються.

Крім того, на концерті проводили збір на операції військовим для національної програми “Врятуй кінцівку”, місія якої – зменшення інвалідизації українців, що пов’язана з травмами кінцівок, отриманих внаслідок війни.

У квітні цього року фронтмен гурту Собчук став амбасадором програми “Врятуй кінцівку”. Кошти у розмірі понад 800 тис. грн, отримані в благодійному турі “Напролом” у 23 містах України, також будуть направлені на проведення операцій для поранених військових.

Концерт популярної музичної групи відкрив програму святкування Дня Києва.

“…Заповнений Палац спорту, сотні українських військових – шанувальників творчості гурту серед відвідувачів, свято красивої музики, харизма та невгамовна енергетика фронтмена гурту Олега Собчука, військовий симфонічний оркестр та зіркові дуети, потужне світлове шоу, що створило неповторний вайб, благодійні збори на добрі справи та пропозиція руки й серця прямо на сцені – цим запамʼятається перший у 22-річній історії гурту СКАЙ виступ на концертному майданчику такого рівня”, – ідеться в повідомленні.

Читайте також:
На війні загинув учасник “Ігор Нескорених” Олег Кравець

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна