Резніков провів тест-драйв українського всюдихода “Богун”. ВІДЕО

Міністр оборони Олексій Резніков протестував всюдихід “Богун” українського виробництва та розповів, що кілька таких машини вже воюють на фронті.

Про це в п’ятницю, 26 травня, він повідомив  у Facebook і оприлюднив відповідне відео.

“Я вже говорив — завжди приємно випробовувати техніку, яка йде на фронт, а коли йдеться про техніку українського виробництва — це насолода! Данці б сказали — хюґе”, – написав міністр.

Резніков заявив, що спеціально для десантників і штурмовиків зробили “Богун” типу “кабріолет”, де прибрали кабіну і замість цього обладнали місця для особового складу, зробивши десантну машину.

“Я в захваті! Висококласне авто. Два таких уже воюють у різних підрозділах”, – зауважив він.

“Наразі інші підрозділи випробовують техніку, встановлюють різного типу озброєння для використання у військових діях. Є навіть версія медичного евакуатора. Є вже й заявки від окремих командувачів”, — резюмував.

Читайте також:
Нідерланди обговорюють передачу Україні F-16 після навчання льотчиків

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна