Росіяни обстріляли Станіслав на Херсонщині: загинув чоловік, уламок снаряда влучив у серце

Російські окупанти атакувати село Станіслав Херсонської області. Під час обстрілу уламок снаряда влучив в серце 45-річному чоловіку, травми були несумісні з життям.

Про це 22 травня повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

З його слів, під час атаки чоловік займався ремонтом покрівлі раніше пошкодженого будинку. Один з уламків снаряда потрапив йому в серце, через що він загинув на місці.

Через ворожі обстріли в селі також пошкоджено чотири житлові будинки.

Прокудін зауважив, що від атак окупантів продовжує потерпати Кізомис. Уночі загарбники вдарили по селу двома керованими авіабомбами.

Один будинок зруйновано вщент, ще два – пошкоджено. Обійшлося без жертв.

До слова, за минулу добу окупанти 57 разів обстріляли область, випустивши 318 снарядів з важкої артилерії, “Градів”, танків, БПЛА та авіації.

Місто Херсон ворог атакував 4 рази та випустив 22 снаряди. Росіяни поцілили у житлові квартали населених пунктів області, а також в об’єкти соціальної та критичної інфраструктури Бериславського району. Одна людина загинула.

Читайте також:
Дніпряни пережили масовану ракетну атаку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна