У бою за Бахмут загинув український хокеїст Олександр Хміль

У боях з російськими окупантами під Бахмутом загинув титулований хокеїст і тренер, чемпіон України-2007, гравець молодіжних збірних, 42-річний Олександр Хміль.

Про це повідомила пресслужба Верховної Ради.

Олександр народився 6 грудня 1980 року у Броварах на Київщині. На професійному рівні почав виступати з 1997 року у складі київського “Беркута”, також грав за столичні “Сокіл”, “Крижинку”, “Київ”, “АТЕК”, “Компаньйон”, “Поділ”, “Дженералз”. Виступав за “Дніпровських Вовків” та “Галицьких Львів”.

Спортивна кар’єра Олександра тривала 18 років.

Після повномасштабного вторгнення ворога він із перших днів став на захист України. Спершу він захищав столицю у загоні київської територіальної оборони, а потім у статусі військовослужбовця Збройних Сил України виконував бойові завдання в гарячих точках в інших регіонах нашої держави.

Читайте також:
У боях за український Бахмут загинув ультрас “Динамо” Максим Максименко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна