Російський блогер Фейгін відвідав Часів Яр, попри обмежений доступ до зони ведення активних боїв

Російський блогер, опозиційний громадський діяч та адвокат Марк Фейгін відвідав прифронтове місто Часів Яр, що неподалік від Бахмута на Донеччині, попри обмежений доступ до зони ведення активних боїв.

Відповідне відео він поширив у своїх соцмережах.

“Часів Яр. Самісінький центр Часового Яру, залишки школи. Її розбомбили, тут мало що залишилося цілого. Такі справи… Сьогодні багато обстрілів. Інтенсивність зросла”, – говорить він у відео під канонаду вибухів.

У соцмережах не всі схвально відгукуються про це відео та візит росіянина Фейгіна в зону бойових дій. Зокрема, волонтер, громадський діяч із “Сили громад” Юрій Бірюков пише на ФБ таке: “Якщо я не помиляюсь — він громадянин країни, яка на нас напала. Якщо я не помиляюсь — в нас з ними візовий режим, тобто хтось (так, я розумію, Люся (колишній радник ОП Олексій Арестович, із яким Фейгін записує відеоблоги – “Н”)) допомагав йому отримати візу. Якщо я не помиляюсь — доступ до зони ведення активних бойових дій вкрай обмежений. Питання, на яке я не отримаю відповіді — якого х*я? І так — не існує “других россиян”. Абсолютно всі громадяни РФ — наші активні чи латентні вороги. Поголовно”, – написав він.

Читайте також:
РосЗМІ запустили фейки про екокатастрофу через обстріл Павлограда: місцева влада спростувала загрозу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна