Поїзд, який жорстоко обстріляли окупанти в Херсоні, доїхав до Львова без затримки

Поїзд “Херсон-Львів”, який 3 травня обстріляли російські окупанти на Херсонському вокзалі, прибув до Львова без затримки.

Про це 4 травня повідомила пресслужба Укрзалізниці.

“Сьогодні о 10:18, хвилина в хвилину за графіком, до Львова прибув поїзд №109 Херсон — Львів, який вчора потрапив під обстріл на вокзалі Херсона”, – ідеться у повідомленні.

У середу, 3 травня, країна-агресорка Росія вкотре масовано атакувала Херсон. Унаслідок обстрілу загинули 23 людини, ще пів сотні осіб отримали поранення. Один зі снарядів зачепив вагон поїзда, що відправлявся до Львова.

Фото: ДСНС

“В Херсоні поїзна бригада діяла швидко та чітко, за кілька хвилин до влучання перевела до укриття двох маломобільних пасажирів з евакуаційного вагона, а потім оперативно відчепила палаючий вагон від поїзда, здійснила посадку пасажирів та відправилась зі станції із затримкою всього в 14 хвилин, незважаючи на хаос та повітряну тривогу”, – розказали в Укрзалізниці.

На львівському вокзалі героїчну поїзну бригаду оплесками зустрічали їх колеги та місцеві жителі.

Читайте також:
Кількість жертв унаслідок масованих обстрілів Херсонщини зросла до 23

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна