Укрпошта презентувала нову марку, присвячену «Гвардії наступу»

“Укрпошта” 9 травня випустить нову марку “Гвардія наступу”. Автором випуску є заслужений художник України Олександр Охапкін.

Про це повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський 4 травня.

“Друзі, як вчора сказав президент, Москву і Путіна ми не атакували. Але як там красиво палало і над Кремлем, і в їх соцмережах. Тому попри те, що марка з палаючим Кремлем ще попереду, ми робимо все, щоб підтримати цей “вогник позитиву”, – написав він і анонсував випуск нової марки.

Цей поштовий випуск продовжує серію «Слава ЗСУ!». До неї також увійдуть марки, присвячені СБУ та Головному управлінню розвідки, але дати та місце випуску цих марок оголосять пізніше.

«Герої та профі, за чиєю роботою на фронті стежить весь світ. Одні з тих, хто поверне додому, під український прапор, наші за законом і покликом душ території», – зауважили в Укрпошті.

Зазначається, що поштовий набір “Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу” коштує 105 гривень.

Сьогодні, 4 травня, Укрпошта відкрила передзамовлення на поштовий набір, тираж якого складе 235 000 примірників. До нього входить блок марок, конверт і три картки «Державна прикордонна служба України», «Національна поліція» та «Національна гвардія України».

Донати, зібрані під час оформлення передзамовлення 4 – 9 травня , «Укрпошта» передасть на допомогу спецпідрозділам Гвардії наступу.

Читайте також:
Офіційно: Латвія заборонила святкування 9 травня

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна