Справа про “фак” Єрмаку: депутат Лерос виграв суд у Верховної Ради

Гео Лерос повідомив, що виграв суд у Верховної Ради щодо його незаконного відсторонення від відвідування пленарних засідань на рік.

Про це він написав на сторінці у ФБ у вівторок, 2 травня.

Лерос підкреслив, що відсторонили його за питання до голови СБУ: “коли агент кремля Єрмак сяде за державну зраду?”.

“Правильно наголосити, що я виграв суд саме у Зеленського і Єрмака, які безсовісно «нагнули» і не без того «нагнутий» Парламент. Хай буде соромно всім, хто голосував за моє незаконне відсторонення. Скоро побачимось на роботі!”, – написав Лерос.

Контекст:

Як писала “Новинарня“, на початку листопада 2021 року народний депутат України Гео Лерос під час свого виступу з трибуни Верховної Ради показав образливий жест із демонстрацією середнього пальця, так званий “фак”, в бік президента України Володимира Зеленського, який теж присутній в залі.
Інцидент стався під час обговорення за призначення міністра оборони. Час для виступу Гео Леросу передала “Європейська солідарність”.
“Я хочу вам сказати, що я не боюся щось казати. Ви можете скільки завгодно “травити” на мене свої правоохоронні органи, “клепати” справу, але я не боюся казати правду… Ви – головний зрадник в країні”, – сказав із трибуни Лерос.
Після чого спікер Руслан Стефанчук попросив вимкнути йому мікрофон, перед цим зробивши зауваження та акцентувавши, що треба говорити по темі – щодо призначення міністра оборони.
Після цього Лерос показав середній палець в бік, де сидів Зеленський.
Народна депутатка Марія Мезенцева попросила звернутися до регламентного комітету щодо дій Лероса.

Читайте також:
ДБР скерувало до суду справу проти Лероса

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна