Під Херсоном загинув фіксер Богдан Бітік, який супроводжував італійського журналіста

Під Херсоном загинув український фіксер (провідник/координатор) Богдан Бітік. Він супроводжував італійського журналіста Коррадо Зуніно (на фото справа).

Про це повідомляє Національна спілка журналістів України.

“Під Херсоном загинув український фіксер Богдан Бітік. Він працював для італійського видання La Repubblica разом із журналістом Коррадо Зуніно, про поранення якого стало відомо учора, 26 квітня. Медійники потрапили під російський обстріл на Антонівському мосту”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що видання La Repubblica та сам Коррадо Зуніно, на жаль, підтверджують, загибель Богдана Бітіка. Зуніно ж отримав поранення середньої тяжкості.

“Богдан впав на землю за метр від мене… Це нестерпне страждання. Богдан був чудовим другом і чудовим працівником”, – цитує Коррадо Зуніно видання La Repubblica.

Читайте також:
Ворог обстріляв Херсонщину п’ятьма авіабомбами: є загиблий, пошкоджено житлові будинки. ДОПОВНЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна