Ексміністр освіти Табачник став радником гауляйтера Запорізької області, – Федоров

Ексміністр освіти часів Віктора Януковича Дмитро Табачник став “радником” гауляйтера Запорізької області Євгена Балицького. Він також приєднався до партії “Єдина Росія”.

Про це повідомив у четвер, 27 квітня, мер Мелітополя Іван Федоров у своєму телеграм-каналі.

“В окупаційному уряді ТОТ Запорізької області поповнення. У гауляйтера балицького новий “совєтнік”. Компанію пікаперу й учаснику секс-скандалу толмачову, який учить Балицького проводити псевдовибори, тепер складає одіозний міністр уряду Януковича Дмитро Табачник”, – написав Федоров.

За його словами, Табачник спілкується з кураторами із ФСБ, та повідомляє їм про помилки Євгена Балицького. Крім того, він балотується в депутати від партії “Єдіная Росія”.

Нагадаємо, Табачник був міністром освіти у 2010-2014 роках. Він також підозрюється у державній зраді, з 2014 року переховується від українського правосуддя. У січні 2023 року було заарештовано його українські активи на 2 млн доларів.

Читайте також:
СБУ арештувала майно ексміністра освіти Табачника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна