На війні за Україну загинув ультрас вінницької “Ниви” Денис Бабій “Трейн”

На війні за Україну загинув ультрас вінницької “Ниви” Денис Бабій “Трейн”.

Про це в п’ятницю, 22 квітня, повідомили друзі та побратими загиблого.

“У вінницького футбольного двіжу сьогодні втрати. Загинув “Трейн”, Бабій Денис. Його важко не згадати коли уявляєш сектор і часи на стадіоні та поза його межами. Це без перебільшення топовий представник усього того, з чим асоціюється «Нива Вінниця». Максимально харизматичний, двіжовий, забитий татухами і на хвилі позитиву, усе як має бути”, – пише на ФБ про побратима Андрій Підлісний.

“Цілком нормально себе почував у цивільному житті і точно не пропав би і в майбутньому, але у вирішальний момент повномасштабного вторгнення кинув усе і з іншими небайдужими хлопцями з сектору поїхав на фронт, причому в найбільшу зарубу, де загинув як воїн. Пишаюсь знайомством, шкода що не встигли зустрітись, хотів потиснути руку за твій вибір. Дякую тобі за хороші спогади, то були веселі часи. Часи яскравих фарб, шалених рішень і веселих поїздок. Фото твої спецом не буду постити у чб, бо то будеш вже не ти, ти був яскравим. «Нива» досі на виїзді. Десятки хлопців відстоюють вашу можливість жити у своїй країні і в досить не*уйових умовах. Згадайте про це, коли через роки вам захочеться крикнути, що це неконтрольовані вандали, яким не місце на стадіоні. Бо ми запалимо. І запалимо яскраво. За тих, хто навіки залишився горіти нашими фаєрами і звучати нашими барабанами”, – додав Підлісний.

Зі слів друзів, Денис загинув у районі Бахмута на Донеччині.

Залишилися матір та дружина.

Читайте також:
Загинув під Бахмутом: В Одесі попрощалися з ультрас одеського “Чорноморця” Сергієм Федиком

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна