Російський військовий, який повернувся з України, вбив дружину на очах дітей

У місті Заволжя Нижегородської області учасник агресивної війни проти України напідпитку вбив дружину на очах власних малолітніх дітей.

Про це 19 квітня повідомляє “Медіазона”.

За наявними даними, 44-річний Олександр Мамаєв, який був заступником командира взводу, приїхав з України тиждень тому і відзначав повернення зі своєю сім’єю. Після розпивання алкоголю військовому здалося, що його дружина намагається заволодіти його грошима. В результаті Мамаєв ударив жінку ножем. Вона померла від втрати крові.

За деякими даними, родичі подружжя відмовилися забрати до себе їхніх дітей – хлопчиків 6 і 7 років. Скоріш за все, їх відправлять до дитячого будинку.

В Росії останнім часом почастішали випадки скоєння злочинів військовослужбовцями, які повернулися з війни України, в тому числі зі смертельним наслідком.

Читайте також:
Мобілізованих росіянок змушують до сексу з офіцерами, а незгодних розстрілюють, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна