На Сумщині двоє мерів під час наради помахали кулаками

На Сумщині під час засідання міських рад виник конфлікт між мером Тростянця Юрієм Бовою та главою Охтирки Павлом Кузьменком.

Про це у вівторок, 18 квітня, інформує Суспільне.

Зазначається, що на нараді громади порушили питання щодо створення кластерної лікарні в Охтирському районі.  Однак під час обговорювання між мерами двох міст виникла суперечка, яка переросла в бійку.

“У мене з Юрієм Бовою конфлікту не було, а у нього зі мною — був. Звикли бити — ну що зробиш, життя таке”, — розповів очільник Охтирки Павло Кузьменко.

Як зауважив Кузьменко, після його зауваження, що “ніяким чином не може бути ближче від Писарівської громади до Тростянця, ніж від Писарівської громади до Охтирки”, очільник Тростянця накинувся на нього з кулаками.

“Він креслить Охтирський район круглим і з центром в Тростянці. Я кажу — все одно всі будуть їхати через Охтирку. Це його обурило, він і після наради на мене кричав”, — додав Павло Кузьменко.

За підсумками наради Охтирська і Тростянецька міськради направили кожен свою пропозицію щодо місця розташування кластерної лікарні до обласної адміністрації.

Читайте також:
Зеленський привіз в Охтирку почесну відзнаку міста-героя

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна