Канада надасть Україні десятки тисяч одиниць стрілецької зброї та набої

Канада невідкладно надасть Україні новий пакет військової допомоги. Ідеться зокрема про десятки тисяч одиниць стрілецької зброї та патрони до неї.

Як повідомляє “Укрінформ“, про це під час пресконференції в Торонто 11 квітня заявив прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

За його словами, зі складів збройних сил Канади до України буде надіслано наступальні гвинтівки, автоматичну зброю та мільйон набоїв.

Крім цього, Канада оголосила про розширення санкцій проти Росії, додавши до санкційного переліку 14 фізичних та 34 юридичних осіб. Також під канадські санкції потрапили дев’ять білоруських фінансових компаній.

Як відомо, цього дня з одноденним візитом у Канаді перебуває прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Він  провів перемовини із Джастіном Трюдо, міністром оборони Анітою Ананд, міністром закордонних справ Мелані Жолі та міністром фінансів Христею Фріланд.

Читайте також:
Шмигаль прибув до Канади на літаку, який “просить” бойові винищувачі для України

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна