У боях під Бахмутом героїчно загинув депутат “ЄС” із Харківщини Олег Мартимянов

У боях на Бахмутському напрямку загинув воїн ЗСУ, депутат Богодухівської міської ради Харківської області, староста Улянівського старостинського округу Олег Мартимянов.

Про загибель колеги повідомила народна депутатка від “Європейської солідарності” Ірина Геращенко.

“Під Бахмутом загинув наш колега з Харківщини, дуже світлий, патріотичний, чудовий хлопець, один із найактивніших членів нашої команди Олег Мартимянов”, – написала співголова фракції у фейсбуці.

За її словами, Мартимянов став на захист України у 2014 році. Ветеран АТО/ООС. Долучився до команди “ЄС” у Харківській області. Після повномасштабного вторгнення росіян у 2022-му знову став на захист держави.

“Він загинув, прикриваючи товаришів, як справжній Воїн і Герой. Найщиріші співчуття родині Олега, їм сьогодні дуже важко. Мої щирі співчуття всій нашій харківській команді, яка несе важкі і непоправні втрати.
Олеже, дякуємо за честь бути в одній команді. Не забудемо. Вічна світлая памʼять”, – написала Ірина Геращенко.

У партійному фейсбуці “Європейська Солідарність – Харківщина” збереглося відео від 4 березня 2022 року, на якому Мартимянов повідомляє, що гуманітарна допомога цивільному населенню Охтирки доставлена.

Читайте також:
У боях за Кремінну загинув художник, скульптор і музикант із Харкова, нацгвардієць Антон Дербілов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.