На фронті загинув відомий ультрас одеського “Чорноморця”

Представник руху Ultras Odessa, що об’єднує фанатів одеського футбольного клубу “Чорноморець”, Сергій Федик, загинув на фронті російсько-української війни.

Про це 8 квітня повідомляє місцеве видання “Думська“.

“Сергій був вірним другом і братом, відданим фанатом «Чорноморця» з великою і довгою історією життя у фанатському русі. На жаль, війна продовжує залишати свій кривавий слід на нашій землі, забираючи життя найкращих синів України. Це велика втрата для нашої футбольної спільноти”, — повідомляють на сторінках руху одеських ультрас у соцмережі.

Сергій Федик захищав Україну з 2014 року. Після початку повномасштабного вторгнення Росії він знову став до лав Збройних сил.

Читайте також:
Катруся, ведмеді і птахи. Історія кохання та загибелі дівчини з Луганщини Катерини Ющенко, яка вийшла заміж за важко пораненого воїна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна