Суд відправив актора Остапа Ступку під нічний домашній арешт у справі про п’яну ДТП

Суд узяв під нічний домашній арешт до 5 червня винуватця ДТП у Голосіївському районі Києва, внаслідок якої постраждала людина.

Відповідне рішення ухвалив суд у четвер, 6 квітня.

“Шевченківський районний суд задовольнив клопотання Київської міської прокуратури та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту терміном на 60 діб. Запобіжний захід діє з 22:00 до 6:00 до 5 червня 2023 року”, – повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” в прокуратурі Києва.

Як повідомлялося, поліцейські Києва повідомили про підозру винуватцю ДТП у Голосіївському районі, постраждалий із травмами перебуває в лікарні.

“Нетверезий водій позашляховика, 1967 року народження, скоїв наїзд на легковик, у якому перебував чоловік 1984 року народження. Постраждалий перебуває в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості, а водій позашляховика затриманий і буде поміщений до ізолятора тимчасового тримання”, – повідомляли в поліції.

У повідомленні не зазначено імені винуватця ДТП, але відомо, що йдеться про українського актора театру і кіно Остапа Ступку.

Читайте також:
Знімав для ворога стріми і дискредитував ЗСУ: блогер Влад Антонов із ДТП.kiev.ua отримав підозру СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна