На Львівщині арештували нові земельні ділянки дружини Медведчука

Суд наклав арешт на ще дві земельні ділянки з об’єктами нерухомості, які незаконно перебували у власності дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко.

Про це повідомляє у середу, 5 квітня, пресцентр СБУ.

Згідно з повідомленням, загальна вартість арештованого майна становить майже 17,5 млн гривень. Ці наділи розташовані в одному з престижних туристичних районів Львівської області. Саме там Оксана Марченко організувала нелегальне будівництво готельного комплексу.

Встановлено, що відповідні земельні площі Марченко одержала внаслідок незаконної оборудки з нерухомим майном. До протиправної діяльності причетний колишній керівник районного відділу земельних ресурсів. Протягом 2004-2010 років він вносив недостовірні відомості до звітної документації для видачі державних актів щодо права власності на землю на користь Марченко.

Наразі посадовцю вже повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України:

  • ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем);
  • ч. 2 ст. 366 (службове підроблення).

Матеріали справи скеровано до суду.

Читайте також:
Підозра Оксані Марченко: компанії дружини Медведчука фінансували Росгвардію та МВС РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна