Нас чекає нова битва за Маріуполь, росіяни готують місто до оборони та запеклих боїв, – Андрющенко

Російські війська в окупованому Маріуполі продовжують укріплюватисьВони готуються до оборони та до нових запеклих боїв.

Про це повідомив радник міського голови Петро Андрющенко.
“Росіяни продовжують укріплюватись. Мости. Азовсталь. Ілліча. Порт. Не варто пірнати в самообман та вірити заспокійливим вигаданим новинам про панічні настрої окупантів в Маріуполі. Росіяни готують місто до оборони та запеклих боїв. Іноді смішно та по-ідіотськи, але готують”, – написав Андрющенко.
На його думку, максимальна мілітаризація міста прямо вказує, що ніякого “херсонського сценарію” окупанти там не планують.

“Сподіваюсь, поки…Робітники військової комендатури та офіцери гарнізону оборони міста в той самий час вже шукають в оренду будинки на морі. Цивільні окупанти на всю скуповують розсаду та розбивають городи”, – повідомив Андрющенко.

За його словами, окупанти знов вірять, що в Маріуполі вони “назавжди”.

“Тому нас чекає нова битва за Маріуполь. Однозначно. Та не знецінюйте важку роботу наших Героїв вигаданими “паніками”, – додав Андрющенко.

Читайте також:
Чи справді Путін був у Маріуполі, і чому вночі?

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна