Попри втрати на війні в Україні, Кремль планує парад перемоги у Москві 9 травня

У Кремлі планують провести “Парад перемоги” на Красній площі в Москві 9 травня 2023 року, незважаючи на великі втрати у війні проти України, розв’язаній Володимиром Путіним.

Про це в понеділок, 3 квітня, повідомляє агентство ТАСС.

Як очікує російська влада, парад Перемоги у так званій “Великій вітчизняній війні” (Другій світовій) відбудеться на Красній площі 9 травня, а його генеральна репетиція пройде 7 травня.

У Кремлі вже відкрили акредитацію на парад для преси.

Речник Путіна Дмитро Пєсков заявив, що для забезпечення безпеки на параді 9 травня вживають посилені заходи, але змін у святкуванні не передбачається.

Нагадаємо, що 2022 року в Москві традиційно відбувся парад, приурочений до 77-ї річниці “Перемоги у Великій вітчизняній війні”, але на тлі розв’язаної проти України війни він відбувався не в такому святковому настрої, з меншою кількістю техніки і без авіації.

Читайте також:
ЗСУ ліквідували найкращого російського пілота вертольота Ка-52 Василя Клещенка, що вів стрій “Алігаторів” на параді в Москві. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна