Росіяни вдарили ракетами та РСЗВ по будинках у Костянтинівці – шість цивільних загинули. ОНОВЛЕНО

оновлено

Російські війська вчинили масований обстріл міста Костянтинівка на Донеччині ракетами та системами залпового вогню, зокрема з використанням касетних боєприпасів. Число загиблих і поранених цивільних зростає.

Про наслідки обстрілу о пів на 12-ту неділі, 2 квітня, повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

“Щонайменше троє людей загинули, шестеро поранені під час обстрілу у Костянтинівці. Росіяни обстріляли центральну частину міста сьогодні вранці. Численних пошкоджень зазнали багатоповерхівки та приватні житлові будинки. На даний час постраждалим надається необхідна допомога. На місці працюють рятувальники та поліція”, – зазначив голова ОВА.

За його словами, інформація щодо масштабів руйнувань та кількість постраждалих буде оновлюватися.

Близько 14-ї стало відомо, що загиблих уже шість. Поранено вісім осіб. Усім надається медична допомога.

Керівник офісу президента Андрій Єрмак уточнив, що ворог завдав два удари із ЗРК С-300 та здійснив чотири залпи РСЗВ “Ураган”.

Пошкоджені 16 багатоквартирних будинків, вісім приватних будинків, дитячий дошкільний заклад, будівля Костянтинівської державної податкової інспекції, газові труби, три автомобілі.

Читайте також:
Росіян вдарили з міномета по прикордонню Сумщини – вбили водія й експедитора молоковоза

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна