Росіян вдарили з міномета по прикордонню Сумщини – вбили водія й експедитора молоковоза

Російські війська через кордон вчинили черговий обстріл Конотопського району Сумської області – загинули водій та експедитор молоковоза.

Про це вранці в неділю, 2 квітня, повідомили в Сумській обласній військовій адміністрації.

Подія сталася біля прикордонного села Бунякине.

“Ранок неділі розпочався з трагічної звістки. На Сумщині знову втрати. Близько 5-ї ранку росіяни з мінометів вдарили по молоковозу в одному із населених пунктів Новослобідської громади. В результаті обстрілу загинули дві людини – водій молоковоза та експедитор. Мирні жителі, які просто працювали…” – ідеться в повідомленні у телеграм-каналі Сумської ОВА.

Фото: тг-канал Сумської ОВА

“Я прошу жителів Сумщини бути особливо обережними. Прикордоння нашої області сьогодні – це зона підвищеної небезпеки. Адже ворог цинічно б’є по мирному населенню. Прошу під час обстрілів перебувати в укриттях! Це врятує ваші життя і життя ваших рідних!” – наголосив т.в.о. голови Сумської ОВА Тарас Савченко.

Читайте також:
Російський агент хотів влаштуватися до Сумської ОВА – прийшла СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна