РФ вдарила по Україні дронами-камікадзе з півночі: 9 з 10 знищено

Армія РФ уночі атакувала Україну з півночі десятьма ударними безпілотниками Shahed-136/131, також було зафіксовано близько п’яти інших цілей, імовірно повітряних куль.

Про це йдеться в повідомленні Командування Повітряних сил ЗСУ у п’ятницю, 31 березня.

“Із 21.10 30 березня по 01.30 31 березня 2023 року противник атакував Україну ударними безпілотниками Shahed-136/131, також у небі зафіксовано до п’яти інших повітряних цілей, імовірно повітряних куль. Ударними дронами-камікадзе російські окупанти атакували з північного напрямку – Брянська обл. РФ, через Сумську та Чернігівську області”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що знищено дев’ять із десяти запущених ворогом ударних дронів.

Зокрема, один з них збив підрозділ ППО Сухопутних військ, ще вісім знищено силами та засобами воїнів Повітряних сил – зенітних ракетних підрозділів та мобільних вогневих груп Повітряного командування “Схід”.

Читайте також:
Специ СБУ знищили ворожий “Тор-М2” за допомогою дрона-камікадзе. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна